Gå tilbage Gå tilbage

Brugervejledninger

Brugervejledninger
увидеть все

FAQ - ofte stillede spørgsmål

FAQ - ofte stillede spørgsmål
увидеть все

Bordintegrerede
emhætter

Sorter efter

Vis filtre
Pris
Bredde

Vi beklager, men der er i øjeblikket ingen produkter, der matcher dine søgekriterier.

Bordintegrerede
emhætter

Bordintegreret emhætte

er den mest moderne og avancerede løsning til kunder, som sætter pris på meget rummelighed og komfort i køkkenet. Det er sandsynligvis den mest innovative måde at kombinere unikt design og moderne teknologi på. Bbordintegrerede emhætter er en relativ nyhed på markedet, som blev opfundet i Italien, et land, som er berømt for banebrydende opfindelser. Bordintegrerede emhætter er en spændende mulighed for dem, der ønsker at holde deres køkken rummeligt og i en moderne stil. Denne type emhætter er den perfekte måde at frigøre en masse plads i køkkenet.

De fås i forskellige udgaver. Denne type emhætte kan monteres i selve køkkenbordpladen, ved siden af kogepladen eller også kan det være en kogeplade med en integreret emhætte. Den mest populære variant er en emhætte, som kører ud af bordpladen. Efterhånden er der dog flere og flere kunder, som vælger den mere moderne variant, hvor emhætten er integreret i selve kogepladen. Alle tilgængelige bordintegrerede emhætter besidder de samme egenskaber - de kombinerer pålidelighed, innovation, funktionalitet og holdbarhed. Alt dette for at opfylde dine højeste forventninger til dit køkkenudstyr. Vi håber, at vores produkter vil leve op til dine forventninger.

Bordintegrerede emhætter bliver stødt mere populære blandt kunder, da de er næsten usynlige i køkkenet og meget diskrete i deres drift. De er en nem, sikker og effektiv løsning for de mest krævende kunder, som sætter pris på kvalitet og elegance i køkkenet. Et bordemfang med integreret induktionskogeplade er en luksuriøs kombination, som giver følgende muligheder: den giver mere plads i køkkenet, diskret drift og et unikt design uden behov for at gå på kompromis med effektiviteten takket være de nyeste teknologier. 

En bordintegreret emhætte fungerer sådan, at den kan suge damp, mados og andre lugte, som udledes under madlavningen. Denne type emhætte udnytter forskellige (afhængigt af den valgte model) dampudsugningsmetoder. De rette elementer for at opnå dette sidder forskellige steder, f.eks. på midten af pladen, på toppen af pladen, eller på siderne af pladen.  Enhver model besidder sin egen mekanisme, man børe lære at kende forinden. Den højeste kvalitet og den mest moderne teknologi, som gjorde dette projekt muligt, udnytter innovative løsninger i køkkenet på en måde, så madlavningen bliver en leg.

Bordintegrerede emhætter har mange fordele, men den største er, at man kan installere den i såvel et stort, som et lille køkken. Derudover kan den bordintegrerede emhætte installeres i køkkenmøblerne eller køkkenøen. Alt afhænger af anvendelsen og individuelle præferencer. 

En emhætte, som er integreret med kogepladen, kan være tilsluttet en skorstensudgang eller også kan den anvendes sammen med filtre mod lugt og fedt.

Den bordintegrerede emhætte, som kører ud fra køkkenbordpladen

Denne bordintegrerede emhætte, som kører ud fra køkkenbordpladen, har en særlig konstruktion som gør, at effektiviteten af dens dampudsugning under madlavningen er maksimeret. Et bordemfang, som kører ud fra køkkenbordpladen, installeres lige ved siden af kogepladen og kører ud når du ønsker det vha. en fjernbetjening, som medfølger emhætten. Det er en bevægelig type bordintegreret emhætte, og derfor bør man huske, at denne emhætte, som kører ud af køkkenbordpladen, skal være korrekt forberedt til sin drift - dvs. at den skal køres ud før madlavningen påbegyndes. En emhætte, som kører ud fra køkkenbordpladen er en interessant løsning ikke kun til små køkkener.

Den bordintegrerede emhætte, som er integreret med køkkenbordpladen

I modsætning til emhætten, som kører ud fra køkkenbordpladen, er denne type fast og ikke bevægelig. Denne indbyggede emhætte behøver ingen særlige handlinger af brugeren før eller efter madlavningen. Emhætten installeres lige over kogepladen og på samme måde som en almindelig emhætte forbliver den på sin faste plads. Men i modsætning til traditionelle emhætter, er bordemfanget yderst diskret i sin drift, og det unikke design vil tiltrække sig opmærksomhed.  

Den bordintegrerede emhætte, som er integreret med kogepladen

Denne type emhætte er et absolut hit. Emhætten befinder sig i kogepladen, som den er integreret i. Emhætten er praktisk set usynlig, da den ser ud som en almindelig kogeplade. Den besidder et dampudtræk som er integreret i kogepladen og dermed får kunden ekstra plads i sit køkken. 

Bordintegrerede emhætter - rengøring

Rengøring har aldrig været nemmere. Et bordemfang som kører ud af køkkenbordpladen og et fast ubevægeligt bordemfang kan nemt rengøres med en våd klud. Når det drejer sig om en emhætte som er integreret med kogepladen, skal man løfte kogepladen med den indbyggede emhætte. En eksklusiv åbningsmekanisme tillader et nemt løft takket være hængslerne. Kogepladen kan løftes op og forbliver i sin position. Den lukkes på en smidig måde uden risiko for at den falder ned. Det er en gennemtænkt process som er designet sådan, at man nemt kan fjerne madrester og væsker, som er faldet i under madlavningen. 

Bordintegreret emhætte og materialer, som den er fremstillet af

Disse emhætter er fremstillet af komponenter af højeste kvalitet. Rustfrit stål og hærdet glas garanterer mange års brug og tilfredshed med udstyret. Derudover er det værd at nævne det æstetiske aspekt, da stål og glas danner en storslået kombination i køkkenet. Bordintegrerede emhætter som er fremstillet af disse materialer ser fremragende ud. 

Vi stræber efter at gøre vores kunder tilfredse og gør vores bedste for at tilpasse priserne på vores bordintegrerede emhætter, samt på alle andre emhætter, så de lever op til dine forventninger. Vi er godt klar over, at du gerne vil købe din emhætte til så lav en pris som muligt, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor opfylder alle vores produkter de højeste normer og standarder, og samtidig sættes deres pris sådan, at den er attraktiv og konkurrencedygtig i sin klasse.

Forlæng garantien på din emhætte!

Hvis du sender os et billede af din Nortberg-emhætte kan du få en garantiforlængelse på op til 6 måneder!

 1. Køb en valgfri Nortberg-emhætte
 2. Tag et billede af emhætten efter dens montering
  i køkkenet
 3. Indsend dit billede via Nortberg-platformen
 4. Få glæde af en forlænget garantiperiode
Anvend

Hvorfor Nortberg?

 • Hurtig
  og sikker forsendelse
 • Produkt direkte
  fra producenten
 • Kvalitetsgaranti
 • Garantiservice
  i efter garanti