Gå tilbage Gå tilbage

Brugervejledninger

Brugervejledninger
увидеть все

FAQ - ofte stillede spørgsmål

FAQ - ofte stillede spørgsmål
увидеть все

Nortberg-emhætter til køkkenet

Nortberg-mærket blev grundlagt i 2011 og er hurtigt blevet en førende onlineleverandør af emhætter. Det er uden tvivl et bevis på mange tilfredse kunder, men også et tegn på, at vi er en af de hurtigst voksende polske emhætteproducenter.

Nortberg-mærket har opnået denne vækst takket være vores satsning på innovative løsninger. Vi forener ikke blot funktionalitet og et moderne design af vores produkter, men også den højeste kvalitet til overkommelige priser. Vi har vores kunders tilfredshed altid i fokus. Af denne grund arbejder vi løbende på at forbedre vores emhætter på en sådan måde, at de bedst muligt følger de aktuelle trends, og endda overgår dem takket være vores samarbejde med de bedste designere.


Vores emhætter besidder ikke blot et unikt design, men er også udstyret med patenterede luftstrømssystemer, hvilket gør, at de er blandt de mest støjsvage køkkenhætter på markedet. Produkterne vi tilbyder er kendetegnet ved pålidelighed, et moderne design, energieffektivitet og overholdelse af alle EU-direktiver. Vi ser vores loyalitet over for vores kunder som værende fundamentet for vores virksomheds succes - et fundament med en stødt voksende og tilfreds kundekreds.

Om

Om

Hvorfor Nortberg?

 • Om virksomheden
  Hurtig
  og sikker forsendelse
 • Om virksomheden
  Produkt direkte
  fra producenten
 • Om virksomheden
  Kvalitetsgaranti
 • Om virksomheden
  Garantiservice
  i efter garanti