Gå tilbage Gå tilbage

Brugervejledninger

Brugervejledninger
увидеть все

FAQ - ofte stillede spørgsmål

FAQ - ofte stillede spørgsmål
увидеть все

Rustikke
emhætter

Sorter efter

Vis filtre
Pris
Bredde
Farve
Betjening
Driftstilstand
Energiklasse
Udførelse
Rustik emhætte Rustic Ecru - Ecru - 60 cm / 90 cm

Energiklasse: D

Rustic Ecru

4490.00 DKK

 • 60 cm
 • 90 cm
Rustik emhætte Rustic Black Matt - Matsort - 60 cm / 90 cm

Energiklasse: D

Rustic Black Matt

4490.00 DKK

 • 60 cm
 • 90 cm
Rustik emhætte Rustic White - Hvid - 60 cm / 90 cm

Energiklasse: D

Rustic White

4490.00 DKK

 • 60 cm
 • 90 cm
Rustik emhætte Petro White - Hvid - 60 cm / 90 cm

Energiklasse: D

Petro White

4490.00 DKK

 • 60 cm
 • 90 cm
Rustik emhætte Petro Black Matt - Matsort - 60 cm / 90 cm

Energiklasse: D

Petro Black Matt

4490.00 DKK

 • 60 cm
 • 90 cm
Rustik emhætte Petro Ecru - Ecru - 60 cm / 90 cm

Energiklasse: D

Petro Ecru

4490.00 DKK

 • 60 cm
 • 90 cm

Rustikke
emhætter

Rustikke emhætter

Et køkken i rustik eller retrostil er som en hilsen til naturen og kunsthåndværk. Den rustikke stil er en forkærlighed for livet på landet. Den rustikke emhætte er en perfekt tilføjelse til ethvert køkken, som er indrettet i retrostilen. Rustikke emhætter passer også til den provencalske eller kolonistil, hvor varme farver, tørrede blomster og håndmalerier giver køkkenet en unik charme. Den rustikke stil domineres af træ og naturlige farver. En retro-emhætte er et trendy alternativ til den moderne stil. 

 

Traditionelle og hjørne-retroemhætter

I vores produktsortiment vil du finde rustikke emhætter i en mere moderne udgave, som dog stadig er tro mod den traditionelle rustikke stil. Rustikke emhætter er en kombination af traditionelle elementer med moderne tilføjelser. Derudover vil du også finde retro-emhætter, som kan monteres i køkkenhjørnet. Hjørneemhætten i retrostil er en fremragende løsning til store køkkener, da de fylder hele køkkenhjørnet.

Rustikke emhætter - dimensioner

Væghængte rustikke emhætter fås i to populære bredder på 60 cm og 90 cm. Hjørneemhætten er større. Efter en forudgående konsultation kan du bestille en emhætte i retrostil i en farve og bredde, som du ønsker.

Rustikke emhætter og deres komponenter

Denne type emhætte er fremstillet af en lakeret metalplade og fås som regel i varme farver, f.eks. er en hvid rustik emhætte eller en écru retro-emhætte de mest populære valg. For at skabe en landlig atmosfære bør man holde køkkenet i lyse, naturlige farver med folklore-elementer. Rustikke emhætter har alle et meget vigtigt element til fælles - en træliste. Den giver et karakteristisk landligt look. Det er værd at nævne, at trælisten kan males i en valgfri træfarve, så den passer til indretningen af dit køkken. Trælisten på en rustik emhætte behøver ikke blot at være et dekorativt element som giver et retro-look, men kan også fungere som en hylde til køkkentilbehør, krydderier, kopper og lign. For at give køkkenet en landlig stil kan man hænge tørrede blomster eller krydderier på emhætten. Alle disse fordele ved rustikke emhætter gør, at flere og flere kunder bestemmer sig for sådan en emhættetype.

Rustikke emhætter fremstilles ofte på en måde, så de ser ældre ud end de er, så de endnu bedre kan tilpasses køkkenindretningen. Sådan en fremstillingsproces gør, at retro-emhætter ser gamle ud og dermed forstærkes det rustikke look af køkkenet. Emhætter i retrostil styrker køkkenets unikke karakter.

Alle vores rustikke emhætter er fremstillet af komponenter af den højeste kvalitet, højkvalitetsmetalplader samt de mest effektive blæsermotorer for at opfylde alle dine forventninger. På trods af, at deres udseende bevidst gøres ældre, er de fyldt med de nyeste teknologier. Retro-emhætter kan fungere med aftræk (hvor luften føres ud af køkkenet vha. en ventilationskanal) eller med recirkulation (hvor der anvendes et kulfilter). Begge versioner er lige gode og har samme høje kvalitet. Retro-emhætter eliminerer alle lugte, dampe og mados som opstår under madlavningen,  ligegyldigt, om det drejer som en enhed med aftræk eller recirkulation.

Retro-emhætter - belysning

Det er værd at bemærke, at en rustik emhætte vil give udmærket belysning af køkkenbordpladen under madlavningen. Alle vores emhætter er udstyret med højkvalitets energibesparende LED-belysning med lang levetid. Den ekstra belysning gør køkkenet visuelt varmere, og komforten øges under madlavningen. En retro-emhætte kan så sandelig ændre dit køkkens udseende. 

Vi lægger stor vægt på vores kunders meninger og lytter derfor opmærksomt til deres forslag og gør, hvad vi kan, så vores kunder er fuldt ud tilfredse med vores produkter. Vores kunder kan stole på, at deres mening har en reel indflydelse på vores fremgangsmåde. Vores prisliste og produktkatalog er rettet til kunder, som ønsker at købe en retro-emhætte af den højeste kvalitet og som er bevidste omkring, at den billigste pris ikke altid er det vigtigste kriterium.  Vi sørger samtidigt for, at vores priser er attraktive. Vi tilbyder forskellige modeller med forskellige priser - vil har både billige og dyre modeller - dermed kan enhver kunde finde den rigtige model til sig selv.

Forlæng garantien på din emhætte!

Hvis du sender os et billede af din Nortberg-emhætte kan du få en garantiforlængelse på op til 6 måneder!

 1. Køb en valgfri Nortberg-emhætte
 2. Tag et billede af emhætten efter dens montering
  i køkkenet
 3. Indsend dit billede via Nortberg-platformen
 4. Få glæde af en forlænget garantiperiode
Anvend

Hvorfor Nortberg?

 • Hurtig
  og sikker forsendelse
 • Produkt direkte
  fra producenten
 • Kvalitetsgaranti
 • Garantiservice
  i efter garanti