Gå tilbage Gå tilbage

Brugervejledninger

Brugervejledninger
увидеть все

FAQ - ofte stillede spørgsmål

FAQ - ofte stillede spørgsmål
увидеть все

Tilbehør

Sorter efter

Vis filtre
Pris
Bredde
Farve

Tilbehør

Tilbehør til emhætter

At købe en emhætte er én ting, men at købe tilbehør - såsom et kulfilter, et rør eller ventilationsgitter til emhætten - er noget helt andet. Vi stræber efter at opfylde vores kunders høje forventninger. Både for de kunder, som allerede har taget deres emhætte i brug, og dem, som først skal til at finde den rigtige emhætte. Vi hjælper med at vælge det rette tilbehør. Du kan altid kontakte vores kundeservice for gratis vejledning. Om det drejer sig om en frithængende, loftsintegreret, væghængt, bordintegreret eller skabsintegreret emhætte, er et andet spørgsmål, men heldigvis er de fleste tilbehør til emhætter universelle. Med andre ord passer de til næsten alle emhætter, uafhængigt af dens type. Der forekommer selvfølgelig undtagelser fra denne regel, men de vil altid være nøje beskrevet i det givne produkts specifikation. 

Tilbehør

som anvendes med emhætter, gør det både nemmere at benytte og rengøre emhætten. Det er vores ønske, at vores kunder er tilfredse med deres valg, og derfor sælger vi også tilbehør til emhætter, såsom kulfiltre, rør, blæsere, ventilationsgitre og emhættebeslag.

Det oftest solgte tilbehør til emhætter

er et kulfilter. Hvad angår kulfiltre til emhætter, er der to forskellige typer: et kvadratisk kulfilter og et rundt kulfilter. Ethvert kulfilter har sin egen individuel anvendelse i enhver type emhætte.  Med andre ord er hver emhætte udstyret med sit eget kulfilter. Disse filtre suger damp, mados samt fedt- og madpartikler ind, der dannes under madlavningen.
Derudover kan vi også nævne aluminiumfilteret, som kan ses i emhættens konstruktion. Typisk bør man købe to eller endda tre aluminiumfiltre, hvis der er sådan et behov. I sidste ende afhænger dette af den valgte model.

Rengøring af emhætter,

som besidder aluminium- eller kulfiltre, er virkelig nemt. Kulfiltre, kulindlæg og aluminiumfiltre til emhætter kan alle udskiftes. Deres udskiftning afhænger af, hvor ofte der laves mad. Hvis der ofte laves mad i dit køkken, vil kulfilteret slides op hurtigere end normalt. Du kan rengøre aluminiumfilteret i håndvasken eller i opvaskemaskinen.

For at gøre installationen af ​​emhætten nemmere, kan du hos os købe tilbehør, såsom: 

 • rør til emhætten, 
 • skorsten, 
 • ventilationsgitter, 
 • ventilator, 
 • emhættebeslag,
 • cover.

Det er ofte tilfældet, at kunder ønsker at gemme kabler, ledninger, eller forlænge nogle elementer. I sådanne tilfælde spørger kunder ind til yderligere rør til emhætten, beslag eller et forlænget cover.  Når det drejer sig om at gemme kabler og installationsledninger kan vi tilbyde et kabelcover til emhætten. For at forlænge eller forhøje udledningen kan man anvende et spirorør eller et ekstra beslag. Et emhætterør af typen spiro er et yderst alsidigt materiale, som nemt kan strækkes og bøjes i forskellige retninger. Emhøtterør af høj kvalitet muliggør en mere effektiv ventilation af køkkenet. Beslaget vil bevirke, at emhætten vil se ud som originalen, blot en smule længere. Den korrekte montage og installation af emhætten vil gøre dens drift mindre støjende og forlænge dens levetid med nogle år. 

Vi er den førende producent af emhætter og alle elementer, som de er fremstillet af. Dette betyder, at alle emhættens elementer kan skiftes ud, og hvis der er et reparationsbehov, kan vi tilbyde vores hjælp. Hos os kan du udskifte følgende dele: ventilator, blæsermotor, lyspærer. Alle komponenter er fremstillet af materialer af den højeste kvalitet. Emhætterne er designet sådan, at deres indvendige konstruktion er ensformig og gennemtænkt. Før du skifter komponenterne ud på egen hånd, bedes du kontakte os på e-mail eller telefon for at undgå at beskadige emhætten. 

Vi stræber altid efter at opfylde vores kunders forventninger, og derfor tilbyder vi dig en individuel konsultation for at vælge det rigtige tilbehør. Enhver bestilling behandles individuelt.

Forlæng garantien på din emhætte!

Hvis du sender os et billede af din Nortberg-emhætte kan du få en garantiforlængelse på op til 6 måneder!

 1. Køb en valgfri Nortberg-emhætte
 2. Tag et billede af emhætten efter dens montering
  i køkkenet
 3. Indsend dit billede via Nortberg-platformen
 4. Få glæde af en forlænget garantiperiode
Anvend

Hvorfor Nortberg?

 • Hurtig
  og sikker forsendelse
 • Produkt direkte
  fra producenten
 • Kvalitetsgaranti
 • Garantiservice
  i efter garanti