Gå tilbage Gå tilbage

Brugervejledninger

Brugervejledninger
увидеть все

FAQ - ofte stillede spørgsmål

FAQ - ofte stillede spørgsmål
увидеть все

Teknologi

Innovation
I

guider os mod mere avancerede målsætninger og projekter, der gør vores produkter bedre og bedre.

 

Ecology
e

er et vigtigt element, som vi altid husker om, når vi udvikler nye emhætter, fordi de kan bidrage til at forbedre miljøet og et mere harmonisk samliv med naturen.

Idea

Det er takket være vores gode idéer, at vi konstant udvikler og forbedrer vores produkter med selv de mest krævende kunder i tankerne.

Design DK
d

DK pozwala nam stale tworzyć eleganckie, wyszukane modele, które są częścią naszej duszy, uczuć oraz miłości do pięknych produktów.

Air
a

er den vigtigste bestanddel i livet, derfor er kvalitet og renhed uundværlige dele af alle vores produkter.

 

 

Teknologi Teknologi

BIOSKYtechnology

Det nye luftrensningsanlæg. Innovation, effektivitet, sikkerhed.

Lugt, dampe, røg, støvpartikler, sporer, bakterier og vira elimineres naturligt ved hjælp af innovative teknologier.

Uden farlige emissioner. Ingen potentielt skadelige ioner, der er sundhedsfarlige, ingen ozon og ingen UV-stråler.

Det patenterede system, der baserer på anvendelsen af ​​høje temperaturer, har til formål at forbedre luftkvaliteten i hjemmet på en nem, sikker og effektiv måde.

Teknologi Teknologi

DEOtech

Klik og føl friskheden.

Verdens første emhætte med luftforfriskning takket være dets integrerede system.

Efter madlavningen, rengøringen af køkkenet eller når du ganske enkelt føler et behov for at forfriske rummet, behøver du blot at aktivere Deotech-funktionen, der udsender frisk, lugtfri luft direkte fra emhætten.

Vi tilbyder flere unikke dufte, der nemt kan udskiftes og erstattes med nye.

Tilgængelige dufte:
-deep clean
-light breeze
-house scent


 

 

Teknologi Teknologi

Supersilent

Maksimal effektivitet med lavt støjniveau.

En ny lyddæmper, som monteres på blæsermotorudgangen, er i stand til at reducere støj fra luftstrømmen.
Den kan monteres og demonteres når som helst. Den er fremstillet af støjabsorberende materialer, som reducerer lydniveauet med 25% uden at påvirke emhættens effektivitet.

Det patenterede system, der baserer på anvendelsen af ​​høje temperaturer, har til formål at forbedre luftkvaliteten i hjemmet på en nem, sikker og effektiv måde.

Teknologi Teknologi

Hotair

Hotair-funktionen varmer luften op vha. af den nyeste generation af infrarødt lys.

Dette giver dig mulighed for at lade mad blive stående på en slukket kogeplade i lang tid uden at behøve at varme maden op igen.
Hygiejnisk og praktisk - Hotair-funktionen er baseret på de samme principper, der bruges i mange professionelle catering-systemer for at holde maden i den rigtige temperatur i lang tid.

Teknologi Teknologi

Ecoenergysaving

Det nye inverterstyringssystem gør, at vores produkt har et lavt energiforbrug.

Den høje effektivitetsklasse for lav effekt i emhætter er allerede en realitet. Med det nye inverterstyringssystem reduceres strømforbruget for en traditionel emhætte betydeligt - afhængigt af hastigheden betyder dette en reduktion på mellem 30% og 70%. Modeller, som er udstyret med de nye laveffektsystemer, er i den højeste energieffektivitetsklasse.

Teknologi Teknologi

Hiperformance

Alle vores emhætter er udstyret blæsermotorer med en kapacitet på 850 m3/h.

Disse blæsermotorer garanterer, at vores emhætter lever op til selv de mest krævende kunders forventninger, som sætter pris på friskhed i køkkenet.

Teknologi Teknologi

LED - teknologi

Det er en ny generation af belysning, der er kendetegnet ved en ren og lys farve. Dermed giver de meget bedre lys og er meget mere modstandsdygtige over for eksterne forhold end traditionel halogen- eller pærebelysning.

Hver Nortberg-emhætte er udstyret med LED-belysning, som er kendetegnet ved høj pålidelighed, høj tolerance mod spændingsudsving og et behageligt lys uden pulsering.
Dets levetid er omkring 100000h. En yderligere fordel er, at LED-belysning er både sikker og blid mod øjnene.

Teknologi Teknologi

Easy-clean

Emhætter fra Nortberg fremstilles af stålplader af højeste kvalitet.
I tilfælde af lakerede emhætter anvender vi lak fra et anerkendt italiensk firma, hvilket bidrager til en nem vedligeholdelse af emhætten og har ingen negativ påvirkning på materialet, som emhætten er fremstillet af.

Teknologi

Smart Control

Den avancerede og brede berøringsskærm gør det muligt at styre emhættens funktioner vha. en række ikoner, og byder på mange andre praktiske sager, såsom timerfunktion, filterudskiftningssensor, emhættehastighed osv. Dens udseende kan konfigureres efter eget ønske. Vi tilbyder flere forskellige versioner.

Teknologi

Sensor

Den fås som en tilstedeværelsesdetektor, der automatisk tænder lyset for at gøre madlavningen nemmere, når vi befinder os i nærheden af emhætten. Når vi bevæger os væk fra emhætten, slukkes lyset automatisk efter et stykke tid.

 

Teknologi

Radiosystem

Det integrerede FM-radiosystem skaber en behagelig og afslappende atmosfære i køkkenet. To induktionshøjttalere sørger for den rigtige lydkvalitet med maksimal pålidelighed. Systemet er fuldstændig sikret mod fedt- og vanddampe.

Teknologi

Hi-filter

En ny og forbedret generation af filtre (før i tiden var det kulfiltre), som er fastgøres til aluminiumfiltre. Både Hi-filteret og aluminium-filtre kan vaskes i opvaskemaskinen eller i hånden. Hi-filteret regenereres vha. filtrering, for derefter at placere det i ovnen i 15 min ved en temperatur på 100 grader. Denne cyklus kan gentages flere gange for at sikre filtrerets renhed. Hvert filter kan bruges i op til 3 år, som er betydeligt længere end holdbarheden af traditionelle kulfiltre, som holder i 4 til 6 måneder.

Hvorfor Nortberg?

 • Teknologi
  Hurtig
  og sikker forsendelse
 • Teknologi
  Produkt direkte
  fra producenten
 • Teknologi
  Kvalitetsgaranti
 • Teknologi
  Garantiservice
  i efter garanti